Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешки,които не могат да се изтриват?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Грешки,които не могат да се изтриват?

Така колеги,в Разград за да ти разбират от колата непременно трябва да караш голф или астра, че да ти кажат какъв е проблема на колата ти

Отивам аз вчера при един УЖ най добрия по електрониките по колите в Разград и човека го нямааааа.
    Излиза едно младо момченце (не му е поникнала още брада) с мазни ръце и ме пита какъв е проблема.Викам му да си вземи техниката до отидем до Еконт,че са ми пратили един дебитомер да му замерим стойностите и ако става за ползване да го взема.Калфата ми отговаря: Ти каде си виждал да се замерват дебитомери?
    Повече не съм го питал нищо.Докато съм там му казах да погледне дали има записани грешки.Овяви ми,че има 23 записани грешки и не могат да се изтриват.Каза ми само кодовете изписани за тях.Записал съм ги на един лист и искам да се обърна към някой компетентен колега за да ми каже какво означават те?
    АDА0,122C,А0Е2,20АD,А5Е8,Е4А8,20А5,А8А4,А8ЕD и ADE2
    Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
    ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Кажи му на тоя да си изхвърли "техниката" където не минават хора. Това което ти е дал са пълни глупости.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Този много яко "кефи"....и по-добре с техниката и той да скача, където не минават хора.

P.S. Иначе за дебиЛомера е прав - няма как да го измери така и да ти гарантира, че всичко му е наред. Трябва да се качи и свърже, да се запалии колата и тогава да се премерят напреженията в различните режими, за да се види дали става.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Тези грешки по трънската система ли са?
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Това изобщо не са грешки, а по-скоро някакъв рапорт от грешна комуникация... скенера е прочел нещо грешно.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
            Този много яко "кефи"....и по-добре с техниката и той да скача, където не минават хора.

P.S. Иначе за дебиЛомера е прав - няма как да го измери така и да ти гарантира, че всичко му е наред. Трябва да се качи и свърже, да се запалии колата и тогава да се премерят напреженията в различните режими, за да се види дали става.
            Освен това преди да кажеш диагноза за дебитомера.трябва да си сигурен във функционалността на доста други неща,за целта обаче колата трябва да е в сервиз.Ако си купуваш по еконт дебитомер втора ръка,слагай и карай,то ще си покаже.........................
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
            X